BLUEASIA
Q&A
  • >
  • CUSTOMER
  • >
  • Q&A
Q&A

Кашу с трюфел

페이지 정보

작성자 Lesley Constanc… 작성일23-10-14 03:15 조회67회 댓글0건

본문


В trattorias и ресторанти, asaginas се продават на малки чинии, изобилно украсени с трюфели. Ароматът и вкусът на земята, присъщи на трюфелите, значително усложняват избора на подходящо вино. При споменаването на трюфелите, повечето си представят най-вкусния шоколадов бонбон (разнообразие от шоколадови бонбони, наподобяващи формата на гъби), но няма да говорим за сладкарски изделия. Целта му е да бъдат уредени обществените отношения, свързани с опазването на естествените находища на трюфели, реда и условията за тяхното ползване, култивиране, изкупуване, съхранение, първична обработка, транспортиране и търговия. Видът им зависи от условията на околната среда, включително типа на почвата и температурата. Плодовите тела обикновено се намират в почвата в гнезда от по 3-7 парчета всяко. Следващият етап, тренировка в стаята: натъркайте с парчета дърво трюфели, скрийте се на различни места и накарайте животните да ги открият. Ресторантите предпочитат плодове с размер на голф, които лесно се нарязват на тънки парчета (въпреки че размерът не влияе на вкуса). На базата на цената, трюфелите не се приготвят в чист вид. Вкусът на трюфелите наподобява ореховия. Това ястие е прекъснато от аромата на почти всички червени вина, с изключение на 1997 Cornas Les Ruchets Жан Люк Коломбо от Syrah, който има отличителен екзотичен вкус.


В добра година, когато времето е по-влажно от обикновено, има богата "реколта". Тези компоненти ще помогнат да се направи компостът насипен с добра аерация, което е ключът към успешното отглеждане на вкусни гъби. В България търсене на такава стока почти няма, трюфелите се смятат за скъп деликатес, който почти не намира приложение в националната кухня. Събира се ежедневно в България. За да се избегне конфронтация между вкусове, изберете напитка с подобна палитра с вкус - със силна миризма на земя. Само този аромат е визитна картичка на тези гъби. Според някои легенди съществуват скрити календари, върху които големи майстори са отбелязвали местата, където са намирали тези ценни гъби, а също и датите, когато са се "появили". Според древните гърци и римляни трюфелите имали медицински свойства и били смятани за афродизиак, т.е вярвали са , че притежават способността да носят еротична наслада. Според пиемонтските колекционери цената на трюфелите е толкова висока, че за безопасността на кучетата и самите те трябва да наемат охрана (това изобщо не е изненадващо, ако приемем, че цената на килограм е 1000 долара). Той е един от най-скъпите деликатеси в света и се оценява повече от злато: цената на килограм варира от 800 до няколко хиляди долара.


Не забравяйте за недвижими трюфел - това е скъпо, а цената е евтин, той просто не могат. Не знам берачи и ред, по кое време е необходимо да се събират узрели трюфели, и дори как - мога да кажа само от професионалисти. Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви! Друг практически съвет: купувайте трюфели на същия ден, когато планирате да ги приготвите. Плюс това, плътно къдравата им козина ги прави неустоимо сладки. 30-тина грама от сърцевината на гъбата е достатъчна за 4 порции и обещава да ги превърне в петзвездна храна. Като се има предвид правилото „местно ястие - местно вино", получените трюфели в Ланге са най-подходящи за зрели бароло, или барбареско, но можете да опитате малко светло Dolcetto. А къде в България се разраства летен трюфел (също черен)? За страдание, откогато България влезе в Европейски Съюз не може да водим статистика какви количества излизат от България. Трудно се осъществява логистиката от България до Италия, има и страшно много изисквания, които шофьорите не могат да изпълнят, поради което се отказват въобще да работят. Стопанинът дълго пазил тайната на своя успех, но тя била разкрита от негов братовчед, който я предал на останалите земеделци от Прованс.


4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение. По-добре е да се стопи точно преди употреба. Нито научните изследвания, нито признаците у хората могат точно да предскажат кога и къде ще растат гъбите. Консервираните трюфели не могат да отговорят на очакванията, но има един интересен вариант - тънко нарязани бели трюфели в сока от черни и бели свежи трюфели трюфели. Нарязаните трюфели се съхраняват в буркан за няколко дни (необходимо е студено), картофено пюре от трюфели в буркан се съхраняват за една седмица и можете да съхранявате масло от трюфели за 4 седмици. Прочетете и електронното ни списание за отглеждането на гъби у дома. В търсене на деликатес ловците се подпомагат от прасета и кучета. Ароматът на зимните замразени черни и бели трюфели трюфели е много по-изтънчен от бялото (Tuber magnatum). Освен това ароматът на бялото бързо изчезва, така че белите трюфели се поставят в чинията без готвене, нарязани на ситно, например в ризото или паста. Карпачо от черни летни трюфели - представлява нарязани на тънки резенчета черен летен трюфел, комбин.. По-често тънко нарязани и поръсете с тях горещи ястия. Сред тях фондаутта се топи, меко и вкусно сирене Fontin с трюфели, въздушно ризото, изобилно поръсено с настърган пармезан и бял трюфел отгоре.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

BLUEASIA Co. Ltd. Business Registration Number: 190-81-00020    /    TEL: +82-2-6959-3882 Fax: +82-2-6455-5562    /    E-mail: blueasia0227@daum.net
Copyright by BLUEASIA. All Rights Reserved.